EmbDev.net

Forum: µC & Digital Electronics Problem with sample uart code on str9-comstick


Author: Ruchik Shastri (ruchik)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
Hi,
I am using str9 comstick from st-microelectronics.
I am trying to make use of uart interrupt on board. While trying to use 
example code from hitex AE-ARM-0115. The problem is that code is not 
working properly. Has anybody fix that code?. Also the code is not 
getting compiled using HITOP debugger from Hitex. Can any body help me 
regarding the same.

Thanks in advance.

: Moved by Admin
Author: Michael H. (michael_h45)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
> I am trying to make use of uart interrupt on board. While trying to use
> example code from hitex AE-ARM-0115. The problem is that code is not
> working properly. Has anybody fix that code?. Also the code is not
> getting compiled using HITOP debugger from Hitex. Can any body help me
Attach your code and post the compiler's console output... i.e. errors, 
warnings and so on.

Reply

Entering an e-mail address is optional. If you want to receive reply notifications by e-mail, please log in.

Rules — please read before posting

  • Post long source code as attachment, not in the text
  • Posting advertisements is forbidden.

Formatting options

  • [c]C code[/c]
  • [avrasm]AVR assembler code[/avrasm]
  • [code]code in other languages, ASCII drawings[/code]
  • [math]formula (LaTeX syntax)[/math]




Bild automatisch verkleinern, falls nötig
Note: the original post is older than 6 months. Please don't ask any new questions in this thread, but start a new one.