EmbDev.net

Forum: Analog Circuits Multiple instances of "Vsn"


Author: VASILICĂ V. (bogdanys)
Posted on:
Attached files:

Rate this post
0 useful
not useful
I try to test this circuit in DC sweep but appear this error. Could 
anyone help me, please?

: Edited by User
Author: bihab (Guest)
Posted on:
Attached files:

Rate this post
0 useful
not useful
Some labels are not properly attached to the corresponding pin(s).

Circuit elements like C2 too, but this usually works without any error 
message.

Author: VASILICĂ V. (bogdanys)
Posted on:
Attached files:

Rate this post
0 useful
not useful
I attached the completed file, and I made some changes, but nothing 
happens...

Author: bihab (Guest)
Posted on:
Attached files:

Rate this post
0 useful
not useful
You have to use "Edit-Label Net F4" instead of "Edit-Text 'T'" to assign 
net names.

The simulation runs at least w/o error messages after correction. You 
should verify the circuit anyway - Vout remains at Vpn constantly.

Author: VASILICĂ V. (bogdanys)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
Thank you so much!!

Reply

Entering an e-mail address is optional. If you want to receive reply notifications by e-mail, please log in.

Rules — please read before posting

  • Post long source code as attachment, not in the text
  • Posting advertisements is forbidden.

Formatting options

  • [c]C code[/c]
  • [avrasm]AVR assembler code[/avrasm]
  • [code]code in other languages, ASCII drawings[/code]
  • [math]formula (LaTeX syntax)[/math]




Bild automatisch verkleinern, falls nötig
Note: the original post is older than 6 months. Please don't ask any new questions in this thread, but start a new one.