EmbDev.net

Forum: µC & Digital Electronics Arm STM32F0 Discovery PORT C Problem


Author: PeterP (Guest)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
Hallo Gurus,

Ich versuche mein Glueck mit dem STM32F0 Discovery board. Fuer ein 
project brauche ich den Port C die unteren 8 bits.
Aus irgendwelchen Gruenden kann ich die bits PC1 and PC2 nicht zum gehen 
bekommen. Alle anderen Bits arbeiten so wie sie sollen, nur die PC1 and 
PC2 bits bleiben immer low.

Kann mir da jemand weiterhelfen ? Ich vermute das da eine Zweitfunktion 
an den pins is (External Interrupt ?)
Wie kann ich diese disabeln und die 2 bits verwenden ?

Besten Dank im voraus .
Cheers
Peter

Author: Jim Meba (turboj)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
You do realize this is an english speaking forum? You did read the 
manual on how to configure pins and alternate functions on them? You did 
check the schematic for the discovery board whether PC1 and PC2 have 
other components connected to them?

Author: PeterP (Guest)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
OOOPSSS

Sorry for the german language post .
I have posted more detailed description in another post.

Thanks
Peter

Reply

Entering an e-mail address is optional. If you want to receive reply notifications by e-mail, please log in.

Rules — please read before posting

  • Post long source code as attachment, not in the text
  • Posting advertisements is forbidden.

Formatting options

  • [c]C code[/c]
  • [avrasm]AVR assembler code[/avrasm]
  • [code]code in other languages, ASCII drawings[/code]
  • [math]formula (LaTeX syntax)[/math]




Bild automatisch verkleinern, falls nötig
Note: the original post is older than 6 months. Please don't ask any new questions in this thread, but start a new one.