EmbDev.net

Forum: ARM programming with GCC/GNU tools Trying to get HelloWorld to say "HelloWorld".


Author: Don Bartholomew (Company: LeDon Inc) (bart524)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
I have setup in the Configuator (left the platform as AT91SAM9260 to 
compile the libraries in 5.1 but changed the Taget CPU to AT91SAM9XE).
Also lifted the code for HelloWord from Ethernut samples.

It compiles but I get nothing as output.

I have compiled and run a HelloWorld from the ATMEL sample code. It 
works as expected.

There must be something simple I am missing.

Has anyone got this to work?

Author: jupp (Guest)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
43

Author: Rene (Guest)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful
Please clarify your question. Indeed, you should attach the code.

Cheers,
R.

Author: Don Bartholomew (Company: LeDon Inc) (bart524)
Posted on:
Attached files:

Rate this post
0 useful
not useful
Sorry learning how to get answers.

Reply

Entering an e-mail address is optional. If you want to receive reply notifications by e-mail, please log in.

Rules — please read before posting

  • Post long source code as attachment, not in the text
  • Posting advertisements is forbidden.

Formatting options

  • [c]C code[/c]
  • [avrasm]AVR assembler code[/avrasm]
  • [code]code in other languages, ASCII drawings[/code]
  • [math]formula (LaTeX syntax)[/math]




Bild automatisch verkleinern, falls nötig
Note: the original post is older than 6 months. Please don't ask any new questions in this thread, but start a new one.