Forum: µC & Digital Electronics AT89STK-06 Board Problem

Author: shaik (Guest)
Posted on:

Rate this post
0 useful
not useful

I am currently working on AT89C51CC03, with using AT89STK-06 Board.
I am using Flip 3.4.1, Keil uvision4 and Hyperterminal S/Ws.
I have sample programs of atmel site.

By mistake i was using AT89C51CC01 on AT89STK-06 Board and this work 
properly, but now i change this microcontroller with AT89C51CC03 then 
the Board not going in ISP mode, While in AT89C51CC01 work in ISP mode.

After changing my microcontoller on Board i press Reset and ISP buttons 
simultaniously and leave first Reset then ISP, so the controller have in 
ISP mode.

Then i select device AT89C51CC03 in Flip s/w and select RS232 as 
communication medium then it´s always give error like "Time out Error".

I know that AT89STK-06 Board support this both AT89C51CC01 and 
I try it 4-5 times, but this note working.
May be my controller not going in ISP mode. or There is problem in 
Board. or other.

Please give me ur advice and answer related to this problem.
Thanks in advance.


Entering an e-mail address is optional. If you want to receive reply notifications by e-mail, please log in.

Rules — please read before posting

  • Post long source code as attachment, not in the text
  • Posting advertisements is forbidden.

Formatting options

  • [c]C code[/c]
  • [avrasm]AVR assembler code[/avrasm]
  • [code]code in other languages, ASCII drawings[/code]
  • [math]formula (LaTeX syntax)[/math]

Bild automatisch verkleinern, falls nötig
Note: the original post is older than 6 months. Please don't ask any new questions in this thread, but start a new one.